Pisztácia paszta 100%-os(enyhén pörkölt, term.színezékkel), 250 gr
6.299 Ft (4.960 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Pisztácia paszta 100%-os(enyhén pörkölt, term.színezékkel), 250 gr

6.299 Ft (4.960 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: MAR0038
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Leírás: pürésített 100%-os tisztaságú pisztácia, enyhén pörkölt, természetes színezék: klorofil (E141) és kurkumin (E100).  Önmagában fogyasztani nem célszerű, mert ez alapanyag!

Recept:

Pisztácia fagylalt

Hozzávalók:
12 tojássárgája (a fehérjékből lehet Pavlova tortát, vagy fehér piskótát sütni)
100 g Xukor zéró, vagy 150 g nádcukor
7 dl zsíros tej (min. 3,5%-os)
7 dl tejszín (30% zsírtartalmú, NEM főzőtejszín!)
1 vaníliarúdnak a kikapart belseje, vagy fél mokkáskanálnyi vanília kaviár
1-2 evőkanálnyi brontei pisztácia paszta
 
Ekészítés:
  1. A tojássárgáját habosra keverem a cukorral (vagy édesítőszerrel)  majd belekeverem hét dl tej és hét dl tejszín keverékébe,  a vanília kaviárral. Kevergetve 85°C-ig melegítem, majd leszűröm és lehűtöm.
  2. Ha alaposan lehűlt, belekeverem a pisztácia pasztát és 20-25 perc alatt a fagylaltgépem krémes fagylalttá keveri.
  3. Fagylaltgép hiányában zárható dobozba öntöm, beteszem a fagyasztóba és fél óránként botmixerrel átkeverem (legalább 4X, de a végeredmény nem lesz annyira krémes, mint a fagylaltgéppel készült).
  4. Tálaláskor megszórom kevés aprított pisztáciával. Mennyei.

Készítette: Gabojsza Konyhája blog szerzője, Gabojsza.
http://www.gabojsza.hu/2013/06/pisztacia-fagylalt.html

kiszerelés 250

Villámgyors szállítás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore

Óriási raktárkészlet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore

Segítünk ha elakadtál

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore

Segítünk ha elakadtál

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore