Brontei zöld szemes pisztácia  (EXTRA), 200 g
6.858 Ft (5.400 Ft + ÁFA)

Brontei zöld szemes pisztácia (EXTRA), 200 g

6.858 Ft (5.400 Ft + ÁFA)
Cikkszám: AC14
Elérhetőség: Nincs raktáron

Leírás és Paraméterek

Leírás: Mind a kemény, mind a lilás hártyától megtisztított natúr pisztácia szemek. A diófélék, így a pisztácia is, allergénnek minősül!
Minőségmegőrzési idő: lásd az eredeti címkén
Tárolás: felbontás után fénytől védett, hűvös és száraz helyen. Hűtőben tárolás esetén nagyon jól záródó dobozban ajánlott csak!

Átlagos tápérték 100 g termékben
- Energia 578 kcal
- Teljes zsír 52 g
- Fehérje 21 g
- Szénhidrát 6,5 g
- Rost 12 g
- Ásványi só 2 g
- Nátrium nyomokban

Villámgyors szállítás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore

Óriási raktárkészlet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore

Segítünk ha elakadtál

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore

Segítünk ha elakadtál

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore

Recept

Recept:

Áfonyás sajttorta, pisztáciás omlós tésztával

Hozzávalók :
Pisztáciás omlós tésztához :
Porcukor 5dkg
Vaj 10 dkg
Liszt 15 dkg
Pisztácia ( durvára törve nyújtófával ) 10 dkg
Tojássárga 1 db

A hozzávalókat egy tálban egymásra mérjük, majd gyors és határozott mozdulatokkal egyneműre gyúrjuk, majd egy nejlontasakban hűtőben pihentetjük egy órát...
Ezután 5 mm vastagra nyújtjuk és egy pitesütő formába beleformázzuk majd vakon sütjük 10-12 percet 160 fokos sütőben. A maradék tésztából kis leveleket süthetünk , vagy más alakzatokat, melyeket a kész tortánál dekorációként használhatunk...
Ha a tészta elősütése megtörtént elkészítjük a sajtkrémet.

Hozzávalók :
50 dkg mascarpone
10 dkg cukor
7 dkg tejföl
1 db egész tojás
2 db tojássárgája
2,7 dkg étkezési keményítő
1 db citrom reszelt héja és leve
2 dkg vaníliás cukor

Az elkészítés nagyon bonyolult lesz :)
Minden hozzávalót ismét egy tálban összemérünk, majd kézi habverővel simára keverjük.
A pisztáciás linzerre öntjük, majd 10-15 dkg friss áfonyával megszórjuk a tetejét.160 fokos sütőben szép aranysárgára  sütjük, majd  kihűlés után a tésztalevelekkel és friss áfonyával kedvünkre dekoráljuk...

Készítette: Torta és Karamell blog szerzője, Lengyel József.
http://tortaeskaramell.blogspot.hu/2013/06/afonyas-sajttorta-pisztacias-omlos.html?spref=fb

Termék címkék:
db