Pisztácia liszt 100 gr (natúr)
0 Ft (0 Ft + ÁFA)

Pisztácia liszt 100 gr (natúr)

0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GRASS0044
Elérhetőség: Nincs raktáron

Leírás és Paraméterek

Leírás: Finomra, liszt szerűvé őrölt natúr pisztácia.
Allergén: A diófélék, így a pisztácia is, allergénnek minősül!
Minőségmegőrzési idő: lásd az eredeti címkén
Tárolás: felbontás után fénytől védett, hűvös és száraz helyen. Hűtőben tárolás esetén nagyon jól záródó dobozban ajánlott csak!

Átlagos tápérték 100 g termékben
- Energia 578 kcal
- Teljes zsír 52 g
- Fehérje 21 g
- Szénhidrát 6,5 g
- Rost 12 g
- Ásványi só 2 g
- Nátrium nyomokban

Villámgyors szállítás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore

Óriási raktárkészlet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore

Segítünk ha elakadtál

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore

Segítünk ha elakadtál

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore

Recept

Pisztáciás Lasagna

Hozzávalók:
350 gr. lasagna tésztalapok
1 l tej
70 gr. fehér liszt
80 gr. vaj
200 gr. őrölt parmezán sajt
2 db mozzarella
60 gr. pisztácia liszt
szerecsendió, só és fekete bors ízlés szerint

Elkészítés:

  1. Kezdjük a besamel elkészítésével. Olvasszuk fel a vajat, közben keverjük hozzá a lisztet. Pirítsuk egészen világosbarnára. Adjunk hozzá egy csipet sót majd folyamatos keverés mellett a tejet, de vigyázzunk, hogy közben ne legyen csomós. A kész és sűrű mártáshoz adjuk hozzá a pisztácia lisztet, a csipet szerecsendiót és az őrölt fekete borst, majd tegyük az egészet félre későbbre.
  2. Melegítsük elő a sütőt 200°C-ra. Fogjunk egy kivajazott tepsit és kezdjük el a rétegeket lerakni. Elsőnek tegyünk az aljára a pisztáciás besamelből, borítsuk be egy réteg lasagna tésztalappal, majd újra besamel mártással és adjunk hozzá mozzarella csíkokat és hintsünk rá az őrölt parmezán sajtból. Eszerint folytassuk a rétegelést tovább, de úgy, hogy a végére a legutolsó szint a pisztáciás besamel és az őrölt parmezán sajt maradjon.
  3. Takarjuk le alufóliával és az előmelegített sütőben süssük 180-200 °C-on kb. 25.30 percig.

Hasonló termékek