Leírás és Paraméterek
Recept:
Nutella házilag
Hozzávalók:
15 dkg jó minőségű étcsokoládé (70 %-os Ecuador)
15 dkg jó minőségű tejcsokoládé
5 dkg mogyorópaszta
3 dkg porított kakaóvaj
Elkészítés:
A tejcsokoládét és az étcsokoládét vízgőz felett megolvasztjuk, a hőfoka ne legyen magasabb 45 foknál. Állandó keveréssel visszahűtjük 35 fokra, ekkor adjuk hozzá a kakaóvajat és a mogyorópasztát. Jól elkeverjük, üvegbe töltjük, hűtőben, vagy hideg helyen tároljuk.
Készítette: Bonbon mánia blog szerzője, Pálmai Zsuzsanna.
http://gesztenye-bonbonmania.blogspot.hu/2013/12/nutella-hazilag.html
Kiszerelés | 250 g, 1kg |
Csomagolás | műanyag vödör |
Összetétel | eredeti szicíliai mogyoró 100% |
Villámgyors szállítás
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore
Óriási raktárkészlet
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore
Segítünk ha elakadtál
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore
Segítünk ha elakadtál
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore