
2.705 Ft
(2.130 Ft + ÁFA)
Leírás és Paraméterek
Recept:
Mandulakrém
Hozzávalók:
100 g mandulapaszta
75-100 g fehér csokoládé (attól függ, mennyire szeretnénk sűrűre)
Elkészítés:
A fehér csokoládét megolvasztom, simára keverem. Hozzáadom a mandulapasztát, jól elkeverem benne (akár botmixert is használhatunk). Üvegbe töltöm, hagyom megszilárdulni (hűtőben kicsit gyorsabb), kicsinosítom, és már kész is a heti nyalánkság vagy a cseppet sem diétás gasztroajándék.
Hűtőben megdermed, de nincs benne romlandó, nyugodtan tartsuk a kamrapolcon, mint a nutellát.
Készítette: Katucikonyha blog szerzője, Barta Katalin.
http://katucikonyha.blogspot.hu/2013/12/mandulla.html
Kiszerelés | 250 g, 1kg |
Csomagolás | műanyag vödör |
Összetétel | eredeti szicíliai mandula 100% |
Villámgyors szállítás
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore
Óriási raktárkészlet
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore
Segítünk ha elakadtál
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore
Segítünk ha elakadtál
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore